Pots escoltar més cançons de l’espectacle musical d’Àngel Llàcer,  Manu Guix i la Perla 29 aquí.

Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944)

Antoine de SAint-Exupéry fou un novel·lista francès i pioner de l’aviació moderna. Abans de la Segona Guerra Mundial va treballar pel correu postal francès en vols internacionals utilitzant aeronaus amb pocs instruments de navegació. Durant la seva vida de pilot es va estrellar en nombroses ocasions i va convertir aquestes experiències en la seva font d’inspiració.

El llibre francès més llegit i traduït de la història

Avui en dia el llibre ja s’ha traduït a més de 250 idiomes i dialectes.

Ara bé, la primera publicació impresa no va ser en la seva llengua original, el francès, sinó en anglès quan, el 1943, una editorial dels Estats Units va decidir traduir-la i publicar-la a aquesta llengua.

A França, el llibre no es va publicar oficialment fins després de l’alliberament de l’Alemanya nazi, el 1946.

Argument

El llibre d’El petit príncep ens presenta un explorador curiós per conèixer nous paisatges, noves persones i en definitiva, nous planetes. Amb la mirada innocent, curiosa i pura de l’infant que tots hem sigut, el Petit Príncep no oblida mai les seves arrels i decideix retornar a allà d’on ve, símbol del final de la resolució de tots els enigmes. Amb aquesta faula l’autor ens mostra que només coneixem el món a través de la comprensió de tot el que hem viscut.

Escoltar El petit príncep (audiollibre)

El programa Clicka’t de Catalunya Ràdio ens ofereix una excel·lent adaptació radiofònica de l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry.

Print Friendly, PDF & Email