Recursos per aprendre llengua

comencem-1Comencem. Material que ofereix un conjunt d’activitats i propostes didàctiques per facilitar l’aprenentatge de la llengua catalana a l’alumnat nouvingut que s’acaba d’incorporar al nostre sistema educatiu.

 

jocs-licJocs de llengua. Jocs LIC. Generalitat de Catalunya. Subdirecció General de Llengua i Cohesió social. Servei d’Ensenyament del Català: Barcelona, 2007.

 

Vincles. Els llibres Vincles han estat elaborats a partir de la programació de llengua catalana per a l’alumnat nouvingut del Nivell llindar.

Títols Guia
didàctica
Llibre
de l’alumne
Quadern
d’exercicis
Proposta
interactiva
Vincles 1        
Vincles 2        
Vincles 3        

 

Viure a Catalunya. Làmines. Col·lecció de 10 làmines indicades per treballar el llenguatge en situacions comunicatives de la vida quotidiana a les aules dels cursos de nivell inicial (acolliment lingüístic) i nivell bàsic.

 

Parlem, llegim i escrivim amb la Nàdia i el LiParlem, llegim i escrivim amb la Nàdia i el Li. Material per a l’aprenentatge inicial de la llengua. Consta de 4 quaderns per a l’alumne graduats de manera que els continguts van adquirint complexitat a mesura que avancen els números.

1. Anem a l’escola, anem a l’institut. ( lletra d’impremta) ( lletra lligada)
2. El nostre cos. ( lletra d’impremta) ( lletra lligada)
3. La casa i la família. ( lletra d’impremta) lletra lligada)
4. El carrer. Els mitjans de transport. ( lletra d’impremta)

 

vivim_quotidianesVivim junts. Col·lecció de 23 làmines que presenten diàlegs sobre activitats quotidianes i guia didàctica per facilitar-ne la utilització a l’aula.

 

Muds-de-MotsMuds de mots. Conjunt d’activitats interactives d’aprenentatge de lèxic en llengua catalana.

 

Enllaços:

 

Print Friendly, PDF & Email